Geluidsisolatie

Geluidsoverlast komt op de meest ongelegen momenten. Je bovenburen die meubels verslepen terwijl je in een belangrijke call zit of luide collega’s die een gevoelig gesprek verstoren: dagelijkse problemen die te verhelpen zijn.

Met advies op jouw maat gaan we op zoek naar de beste manier om je ruimte akoestisch te isoleren. We analyseren de te isoleren ruimte en schatten in hoe je zoveel mogelijk geluid tegenhoudt, om vervolgens snel en efficiënt een akoestisch isolerende muur of een andere akoestische oplossing te installeren.

Geluidsoverlast komt op de meest ongelegen momenten. Je bovenburen die meubels verslepen terwijl je in een belangrijke call zit, boormachines op straat die je hoofdpijn geven nog voor je goed en wel wakker bent of luide collega’s die een gevoelig gesprek verstoren: dagelijkse problemen die te verhelpen zijn.

Met een isolatiewaarden van 47 tot 75 dB zijn er heel wat opties om uit te kiezen. Samen zoeken we naar de juiste keuze. Het doel? Optimale isolatie, zowel thuis als in je werkomgeving.

Geluidsisolatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x